Ordf och styrelsen önskar en trevlig glad sommar tillsammans med lite info…

Bästa Bokanjärer.

Här kommer lite information om hur läget är för oss Bokanjärer idag i Coronavirusets spår.

Halva året har snart gått iväg. Vi Bokanjären har ännu inte hållit vårt årsmöte lika många andra föreningar som även de har väntat på att landet ska gå tillbaka till normalt läge igen där vi kan mötas och träffas som vi normalt brukar göra. Vad som är idag är att vi befinner oss i en annan tid där vi tvingas till att isolera oss för att hålla regelverk som myndigheterna har ålagt oss medborgare.

Vad som ändå nu kommer att ske är Bokanjärernas styrelse kommer att samla sig vid våra datorer och hålla ett styrelsemöte för första gången som populärt idag kallas för ett sk webbmöte. Vi kommer att den 5:e juni för att ta beslut om var och hur vi ska hålla ett årsmöte innan sommaren har blommat över.

När det gäller vårt årsmöte kommer vi att där återigen välja en styrelse som ska styra Bokanjärerna framåt ett år till och att vi därmed väljer en styrelse som engagerar sig för framtidens Bokanjärer.

Jag vill härmed därför uppmana dig som medlem. Har du intresse av att arbeta för föreningen. Meddela detta till mig med ditt telefonnummer så ringer jag upp dig för att berätta vad detta innebär och vad du skulle kunna tänka dig för uppgift i att arbeta för i föreningen framöver.

När det gäller årsmötet kommer styrelsen att meddela detta då vi beslutat och diskuterat oss fram till hur vi ska hålla mötet, var när och hur.

Mitt tfn är +46 722 116 773 Du kan även e-posta mig på adress: krister.lumme@telia.com

Härmed önskar jag alla medlemmar en trevlig och skön sommar som kanske blir något mer annorlunda då vi som sagt idag lever i en annorlunda tid.

Mariefred 2020 05 23

Krister Lumme ordf

önskar styrelsen

Det här inlägget postades i Aktuellt, Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *