Ny webbmaster

Tack för förtroendet att ta över den här webbplatsen som jag fick av styrelsen i går. Det kommer att ske en del ändringar, saker kommer att flyttas. Däremot tar jag inte bort något gammalt innehåll, bara paketerar om i menyerna.

Min tanke är att det ska vara enkelt att hitta hur man blir medlem och var våra böcker finns. Övrig information kommer att ligga lite längre ned i hierarkin. Alla sidor är ännu inte åtkomliga för mig att redigera direkt i, men jag jobbar på att sätta mig in i webbplatsens uppbyggnad. Ni får givetvis gärna komma med förslag.

Kort om mig: Jag är skutseglare (Götheborg, Ingo, Tre Kronor med flera) och ångentusiast (Sankt Erik). Mitt yrke är dock inte som sjöman, utan som lektör – det vill säga jag läser skönlitterära manus och hjälper olika författare att få bättre ordning på allt från den dramatiska kurvan till karaktärerna i berättelsen. Dessutom håller jag skrivkurser, är skrivcoach och gör en del jobb som spökskrivare. Under en period jobbade jag mycket med webb, bland annat åt SEB:s internetbank, och fick då en utbildning till webbmaster. Jag har kommit ut med en egen roman, en novellsamling (finalist till Selmapriset 2015), en fackbok om att skriva och har medverkat i flera antologier. Bokanjärerna hittade jag under arbetet med en kommande roman som utspelar sig på sjön under det tidiga 1700-talet.

Jag vill tacka Christer Lumme för allt jobb med hemsidan fram till hit. På den här webben finns det enormt mycket fint material om sådant som har utspelat sig på sjön. Nu gäller det att vi fortsätter, skriver mer och fäster blicken på den femte antologin!

//Anna Gable Frimodig

 

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny webbmaster

  1. Stig Elenius skriver:

    Anna

    När det gäller GDPR så gör du vad som är rätt när det gäller för min egen del. Ta bort det som behövs så att inte föreningen råkar illa ut. Behöver du ta bort något är det ok för min del.
    Ha det gott.
    Stickan Elenius

  2. Kanon Anna att du blivit Bokanjärenas webbmaster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *