Lite info ang årsmöte mm…

Hej Bokanjärer.

Med anledning av att Coronaviruset har satt ned foten i vår verksamhet måste vi nu komma igång på något vis. Vad många idag förhåller sig till är att få verksamheterna att fungera i den demokrati vi finns i där man allt mer börjat att träffas på webben vilket även vi måste förhålla oss till.

Främst kommer styrelsen nu att hålla vårt första styrelsemöte på Skype. När det gäller vårt årsmöte kommer jag som ordförande att föreslå ett årsmöte på nätet / webben. Något annat kommer inte att kunna genomföras då många av oss Bokanjärer finns inom den sk riskgruppen där åldern anses vara att alla som är över sjuttio år inte ska ta riskerna att bli smittade av Corona.

Förhållandet är när det gäller viruset att många som går ute på gator och tog eller var de finns kan bära på smittan utan att för den skull själva vara sjuka. Samma förhållande gäller då det gäller oss i riskgruppen. Vi kan bära på viruset trots att vi inte vet om det. Därför ska vi inte heller finnas ute på något kafé eller på annat ställe ute bland medborgarna. Därmed måste vi förhålla oss så att vårt årsmöte ska vi genomföra på samma sätt som många idag gör då det gäller föreningar samt även fram till politikens dörrar.

Med detta meddelande vill jag säga till er medlemmar att ni skaffar er en webbkamera eller lär er hur detta fungerar att använda på webbwn. Kan man lite om datorer kan man även använda webben för samling. Efter att styrelsen har hållit sitt möte återkommer vi med vad vi har beslutat om och hur man ska göra för att koppla upp sig till ett möte på webben.

Önskar en fortsatt trevlig promenad in i sommaren som nu är på väg till oss i en annorlunda tid vi inte har varit vana vid men som vi måste lära oss att leva med.

Vänligen

 

 

Det här inlägget postades i Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *