Jul hälsning.

img_5083Åter har ett år lagts till historien om Bokanjärernas verksamhet. Vi Bokanjärer har avverkat året med att vi även firade vårt tioårsjubileum med att sammanfatta de tio år vi funnits som förening. Starkt gjort. Nu fortsätter vi resan med att fortsätta utveckla oss och att även visa Sverige att Bokanjärerna är författare språkröret för alla sjömän som vill skriva och berätta om livet till sjöss lika som det är på land.

Måste tillstå vilket jag även sagt tidigare att Bokanjärerna är en unik förening som givit ut tre antologier om sjömanslivets verklighet vilket inte många föreningar kan utmärka sig för. Detta fortsätter vi med att under nästa år ge ut vår fjärde antologi ”Kasta Loss”.

Bokanjärerna går nu vidare in i nästa års verksamhet. Föreningen har under året ökat till viss del i medlemskapet samtidigt som några lämnat föreningen av dödsfall eller av andra skäl. Som ordförande för föreningen vill jag än en gång påminna om att vi borde bli fler för att därmed utveckla oss som förening med fler medlemmar som ger influenser till utökad verksamhet. Detta därför att på sikt är fler medlemmar en ingrediens i föreningens fortsatta överlevnad som författarförening.

Jag vill härmed nu tacka alla som bidragit till den positiva och framåtskridande verksamhet vi har lagt bakom oss under året där vi nu går in i ett nytt verksamhetsår. Med dessa ord vill jag framföra om att nästa års verksamhet blir något som alla medlemmar ser fram mot som Bokanjär in i ett framgångsrikt nästa författare år. Önskar därmed alla medlemmar:

god-jul-klokker_03

gott-nytt-ar-2016-bilder

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *