GLAD PÅSK !

Hej Bokanjärer.

Idag är mycket annorlunda än vad som brukligt. Vi Bokanjärer får idag  hålla kursen och rida ut Corona stormen och hoppas att den blåser över som stormar brukar göra.

Uppmanar er medlemmar att under tiden lägga en tanke till vårt årsmöte som ska hållas så fort det går med statsmaktens tillåtelse. Vad vi har att ta ställning till är Bokanjärernas framtid. På årsmötet ska det väljas en ny styrelse som bör arbeta fram nya idéer om och hur vi ska utvecklas som förening. Vill med detta påstå att vi är unika i den bemärkelsen att hos oss samlar vi sjömän som vill skriva och berätta om hur det var då den äldre generationen var ute på havet. Samtidigt ska vi även ska delge våra tankar för framtidens sjöfart i med den erfarenhet vi fört med oss Här har vi mycket att se föreningens framtid i samtidigt som vi även vill se dagens sjömän tillsammans med oss i en riktig sjöskrivare-förening som vi är. Bokanjärerna är unika och ska så förbli med en kurs som visar att Bokanjärerna behövs mer än någonsin.

Vill med detta påminna om att ni kommer med förslag om kandidater till styrelsen för Bokanjärerna. Under tid som kommer hoppas jag ni får en bra början på våren och sommaren. Önskar därmed även en Glad och God Påsk som nu stundar.

Krister Lumme ordf.

Det här inlägget postades i Aktuellt, Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *