Glad midsommar och lite info…

 

 

 Sommaren har nu gått in i högsommar. Midsommar ska firas. Ännu ligger Coronaviruset över oss. Detta gör att vi Bokanjärer inte har hållit vårt årsmöte vilket vi skulle ha hållit i början på året enligt vad våra stadgar föreskriver.

  Styrelsen har för första gången hållit styrelsemöte på webben där vi diskuterade årsmötet genomförande samt även var föreningen befinner sig då vi konstaterat att Bokanjärer lämnar föreningen. En av orsaken är av naturliga skäl då vi kan konstatera att medelåldern hos våra medlemmar är hög. Flertalet lämnar därför föreningen i samband med att man uppnått hög ålder samtidigt som sjöfolket i de unga leden inte visar intresse för den verksamhet Bokanjärerna bedriver.

  Samtidigt kan vi även konstatera att många av medlemmarna inte betalar årsavgiften på 200, kronor som vi tillsammans bestämt vi ska erlägga för att därmed kunna driva en verksamhet värd namnet. Därför ber jag er än en gång att alla som inte skickat medlemsavgiften till vårt konto Plusgiro: 30 20 48 – 4  gör detta så fort det är möjligt.

  Vad som nu kommer att hända är att vi till Årsmötet kommer med förslag om hur vi ska gå vidare med Bokanjärernas verksamhet. När var, och hur vi ska hålla mötet återstår att se. Vi avser att kalla till årsmöte i augusti för redovisning av 2019 års verksamhet samt att vi även då kan komma till beslut om förslag för verksamheten. Vår ekonomi är idag väl förvaltad. Bokanjärerna är en liten förening som visat musklerna ordentligt med de Antologier vi gett ut och som vi förhoppningsvis kan fortsätta med framöver.

  Styrelsen önskar en trevlig midsommar samtidigt som vi hoppas kan hålla vårt årsmöte snarast möjligt.

 

 

 

Det här inlägget postades i Ordförande har ordet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *