Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
630 inlägg.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 20 oktober, 2010 den 14:53:
Hej Stickan
Jag har bakgrund i Johnson Line och Thun,Broström. Sista 24 åren som Mch i kusttankers.
Har skrivit lite minnen men det är inte några litterärt högstående alster. Om jag får en e-mailadress kan jag bifoga
så du kan läsa.
Bor numera på Filipinerna närmare bestämt Subic Bay. Njuter av livet som pensionär. Just nu har vi genomlidit årets sista typhon. Hoppas jag.
ha det gott!
Bengt
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 15 oktober, 2010 den 15:55:
Hej Bengt.
Du är hjärtligt välkommen i besättningen. Sextiosex år, då tillhör du de yngre i besättningen. Du kan väl berätta lite om dig själv, bakgrund osv. Vad skriver du - om du skriver? Alla har nåt att berätta även om man tror man inte har det. Vänliga hälsningar "Stickan" Elenius - redaktör.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 15 oktober, 2010 den 04:44:
Hej alla Bokanjärer.
Ni har nu fått förökning i medlemskåren,betalade in avgiften igår via internetbank.
Tyvärr drar jag upp medelåldern då jag är nybliven 66-åring.
Känner mig yngre men prästbrtygrt ljuger inte.
Ha det gott alla!
Stickan Elkenius Stickan Elkenius skrev den 1 september, 2010 den 02:31:
Hej Greta.
Vi har noterat ditt intresse för skrivarkursen. Synd att din ombordperiod sammanfaller med kursen vi skulle behöva fler kvinnor i vår krets. Vill du ansluta dig till oss genom att bli medlem är du mer än hjärtligt välkommen. Vänliga hälsningar Stickan Elenius.
Greta Hjelte Greta Hjelte skrev den 31 augusti, 2010 den 17:33:
Hej, jag har sett inbjudan till "skrivarkursen" under hösten och är mycket intresserad av att delta, men pga ombordjobb skulle jag endast kunna närvara vid ett enda kurstillfälle.
Jag ser fram mot nästa kurstillfälle, som förhoppningsvis sammanfaller bättre med mina törnar!

// Greta Hjelte
Jörn Hammarstrand Jörn Hammarstrand skrev den 25 augusti, 2010 den 16:58:
Jag brukar "angöra" hemsidan några gånger i veckan.
Mest imponerad är jag över Stickans idoga kämpande för Bokanjärerna och att varje månad skriva en insändare under rubriken "Redaktören" har ordet.
Ibland ångrar jag att vi beslutade att ta bort möjligheten att debatera på vår hemsida. Några gjorde faktisk försök i den riktningen.
Förr klagades det över att vår hemsida aldrig uppdaterades. Nu är det tyst som i graven om den saken. Är det hälsan som tiger still?

Goa vindar!
Jörn
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 13 augusti, 2010 den 05:29:
Kicki.
Kul att hitta dig i gästboken. Jag måste säga att det var en verklig överraskning. Nu är det bara att börja beställa böcker. Mina kan beställas direkt av mig på min e - post adress. Kanske du t.om vill bli medlem hos oss?
Kicki Jansvik Kicki Jansvik skrev den 12 augusti, 2010 den 10:45:
Glad att jag fann er, så jag kunde köpa lite böcker och drömma mig tillbaka till sjöåren. Nu jobbar jag med "landsvägssjömän" vilket är stor skillnad på ett sätt men samma goda kamratskap.
Heter Kicki Jansvik o delar min tid mellan Åkersberga och Åland.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 2 juni, 2010 den 06:23:
Hej på er alla.
Det har väl inte undgått er att notera ett stavfel i den engelska texten i maj månads redaktionsruta. Så fel det kan bli ibland. Men jämför jag mig med de stora kvällstidningstidningsdrakarnas journalistik är mitt stavfel enbart som att kasta en sockerbit i Stilla Hávet och tro att det skall bli sött. Just nu i dessa dagar är det "utspring" av årets studenter. Jag är förvånad över att många av de som kallar sig studenter inte ens kan stava rätt. Hur är det fatt med rättstavningsdisciplinen? "Utspringet" följs sedan av fylleri och nedskräpning som kostar samhället stora pengar som vi skattebetalare får punga ut med. Ja detta var några tankar om dagens samhälle skrivet av en av de sällsynta skribenterna i författarföreningen Bokanjärernas gästbok.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 5 maj, 2010 den 06:23:
Hej alla medlemmar och övriga i världen som läser vår hemsida. Ni som inte skriver svenska skriv på ert språk, det finns längst upp till höger, bara att välja.

Vi är ju en förening av skrivande sjöbröder / sjösystrar och när vi fick denna länk "Gästbok" så trodde jag att vi skulle sitta och välja och vraka i meddelanden till gästboken. Men ack vad vi bedrog oss. Den är i princip tom. Så jag vill nu genom detta forum uppmana er som läser detta, skriv, skriv...vi längtar efter edra inlägg. Dretsamma gäller även krönikörer. Vart tog ni vägen, ni som gav mig ett löfte för flera månader sedan att skriva en krönika? Jag väntar fortfarande...jag fötrstår inte att vi som är författare och i örigt välformulerade och vokabulära inte tar några minuter i anspråk och gör hemsidan "levande". Vänligen Stig "Stickan" Elenius, styrelseledamot och redaktör för hemsidan.