Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
630 inlägg.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 5 april, 2016 den 09:12:
Hej!
Är det någon som avser att bila till Göteborg på måndag för att delta på Minnets Redd? Jag åker gärna med, kan också hjälpa till med körningen Stockholm - Gbg och retur.
Hälsningar Redaktören
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 1 september, 2015 den 07:17:
Intresserade! För några veckor sedan avslutade jag min trilogi med boken Parkbänkarna i Stockholm. De två första var Återvändaren och Det fanns en värld utanför min dörr. Nu sätter jag punkt med berättelsen om mitt liv. Om någon är intresserad kan ni beställa den på min e post adress ovan. Hälsningar Stig Elenius
Leroj Karlsson Leroj Karlsson skrev den 9 augusti, 2015 den 23:09:
STORT GRATTIS Stig Elenius till Din dag.
Jörgen Lönn Jörgen Lönn skrev den 11 juni, 2015 den 16:35:
Ingvar Henricsson i Gävle som är medlem har avlidit
Jörn Hammarstrand Jörn Hammarstrand skrev den 4 juni, 2015 den 10:50:
Kul med en uppdaterad hemsida. Kan det betecknas som ett vårtecken för Bokanjärerna? Hoppas det! Men när kommer nästa antologi? Bör denna gång göras tillsammans med ett bokförlag. Kolla författare på facebook. Vi som gillar noveller!
SVAR: Styrelsen sammnträder den 12:e nästa vecka. Då ska beslut tas om en ny antologi om och hur den ska formaliseras. Framtiden för Bokanjärerna ska diskuteras noggrant. En ljusning kan skådas vid horisonten med både Webbsida och i Sociala medier som tex FaceBook. Fler borde finnas med i debatten så Bokanjärerna blir ett namn innom författarkretsar mer än vad vi är idag...
Vänlig hälsning Ordf
Arne Spennare Arne Spennare skrev den 25 april, 2015 den 19:28:
Livet på havet har alltid fascinerat. Roligt att det finns en speciell klubb.
Svar: Tack för inlägget. Mer kan du få vetskap om oss om du blir medlem. Vi behöver fler som engagerar sig i föreningen för att berätta vilka vi är. Vi skriver om sjöfart både igår och idag. Är man medlem blir man en Bokanjär.
Att vara en Bokanjär betyder att man är tillsammans i en klubb som du säger är fascinerad av havet och som människan i alla tider seglat på och utforskat världen samtidigt som de bedrivit handel med sjömännen i centrum. Mer om att bli medlem finns om man klickar: Bli medlem i menyn till vår hemsida här.
Med vänlig hälsning/Krister Lumme ordf
 


 
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 5 april, 2015 den 08:40:
Hej.
Vi får hoppas att det på årsmötet visas intresse för Bokanjärernas framtid. Något stillsamt hoppas jag att farhågorna inte besannas om hur engagemanget i att skriva eller ha åsikter är här på hemsidan.
Här råder frekvent tystnad. Det är inte hur hemsidan ser ut. Det är innehållet på hemsidan om och vad medlemmarna skriver som meddelar allmänheten om vilka vi är. Ser man till Facebook sidan är det samma stiltje där. Tar man inte vara på och visar vem man är som författare då lär man inte heller sälja några böcker. Gör man inte detta och tror att man är en författare av guds nåde men inte berättar för omvärlden själv vem man är så är man ute och paddlar ensam på det öppna författar havet havet.
Sociala medier idag är där potentiella läsare sitter och skapar sig uppfattningar och vetskap om vad som händer runt dem. Tiden har försvunnit om hur vi satt ombord i fartygen och ringde hem på en knastrig kortvågsradio. Idag når man människor på en mindre än en sekund runt om i hela världen. Vi får hoppas att det inte är blygsamheten för engagemanget om Bokanjärerna som är varför man inte vill meddela sig om sitt skivade.
Bokanjärerne behöver kanske rent allmänt gå på kurs om media i allmänhet. Finns en hel del att diskutera på årsmötet. Sociala medier borde nog vara en av den största frågan att diskutera om och hur vi kommer ut till allmänheten. Detta gör vi inte med att ständigt sitta still i båten. Allt handlar om engagemanget att få ut vad man vill berätta. Föreningen Bokanjärernas tillkomst är syftet till att detta händer. Motsatsen är att man sköter sitt eget själv. Mera rätt så handlar det om att ensam är aldrig stark...
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 4 april, 2015 den 09:17:
Det är som Krister säger. Årsmötet 2015 lägger ut den framtida kursen. Visserligen har vi tappat några medlemmar det senaste året men det är inte så konstigt med det. Verksamheten har väl inte tilltalat alla. De som fortfarande är medlemmar är ju de som känner för föreningen. Ni skall nu lägga ut kursen. Låt oss fylla Katarinaklubbens lokaler med skrivarvänner och prata igenom stort och smått. Det finns många viktiga frågor att behandla för att ge den nya styrelsen goda råd på vägen för att verkställa.
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 2 april, 2015 den 07:47:
Hej Stig och övriga Bokanjärer.
Vi får hoppas att årsmötet den 10:e april blir en nystart för föreningen. Hemsidan är portalen utåt. Medlemmarna är föreningen.

Var engagemanget finns avgör årsmötet. Hoppas att uppslutning finns för att fortsättningsvis placera Bokanjärerna på den givna plats i litteraturvärlden föreningen ska finnas och utvecklas i. Kommande årsmöte avgör tydligt framtiden...
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 1 april, 2015 den 12:40:
Hej på er kamrater! Glad Påsk. Hoppas det är fler som tycker att hemsidan har fått ett lyft nu? Grattis Krister till ditt fina arbete med den.