Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
630 inlägg.
eva lundquist eva lundquist skrev den 4 juli, 2016 den 18:38:
Eftersom jag inte längre är medlem i Bokanjärerna så vill jag att ni byter ut bilderna i bildspelet eftersom det bara är jag som bidragit med bilder på de båtar jag seglat i.
Även bilderna från Stockholms skärgård som visas där har jag bidragit med.
Det finns säkert massor med andra båtar att lägga ut där istället.
Tack på förhand.
Ni får ha en trevlig sommar!
MVH
Eva Lundquist
Jörgen Lönn Jörgen Lönn skrev den 3 juli, 2016 den 12:58:
Krister, jag meddelade detta redan förra året då han avled efter ett sjukhusbesök och hittades av Missing People.
Jörgen Lönn Jörgen Lönn skrev den 2 juli, 2016 den 07:33:
När det gäller Ingvar Henricson och försäljning av hans böcker så har han nog svårt att sälja några böcker då han avled för cirka två sedan.
Svar: Tack för info. Inte lätt att veta då ingen ger oss information om någon avlider. Detta har hänt tidigare och är att beklaga. Vi som sköter medlemsregistret kan inte göra mer än att vi avregisterar medlemmen då vi får bekräftelse. En uppmaning är att får man veta kan man kontakta oss så vi kan uppdatera registret.
mvh Krister Lumme ordf
 
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 18 maj, 2016 den 15:07:
Mejladressen är johancash03@gmail.com
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 18 maj, 2016 den 15:05:
Hej!
Observera att den mejladress som står under försäljning av mina böcker är fel. Den rätta är denna.
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 24 april, 2016 den 10:53:
Hej Anna.
Kul att du hittade hit. Välkommen som medlem om du känner för detta. Vi skriver och vi behöver även kontakt med lektörer och annat som hör skrivarvärlden till.

Bokanjärena har gett ut tre antologier och är nu på väg att göra en till. Föreningen bildades 2006. Vårt mål är att vi vill samla alla sjö skrivare under ett och samma tak. Idag är vi ett femtiotal medlemmar där vi vet att det finns många ute i landet som säkerligen även de vill skriva och berätta. Föreningen har fram till idag gett ut tre antologier som man kan läsa om här på hemsidan där vi nu är inne i ett skede där vi planerar för den fjärde.

Vill påstå att vi är målmedvetet produktiva tillsammans med de författare som finns som medlemmar i föreningen. Mer om dem och vilka vi Bokanjärer är kan man läsa mer om här på hemsidan. Välkommen ombord.
må väl
hälsningar
Krister Lumme
Ordf.
Anna Gable Anna Gable skrev den 24 april, 2016 den 09:47:
Men så skoj att jag hittade den här sidan! Jag skriver själv om äventyr på sjön, är seglare (skepp och andra större båtar) och ångbåtsfantast.
stig elenius stig elenius skrev den 13 april, 2016 den 16:15:
Observera!
Den mejladress som står under böcker till salu där man kan beställa mina böcker är fel. Den borde ha redigerats för längesen. Nu gör jag det i alla fall. Är det någon som beställt böcker av mig på annika.lindeborg@swipnet.se så är det fel adress. Mikn nya adress är johancash03@swipnet.se och inget annat.
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 10 april, 2016 den 08:06:
Hej Bokanjärer och övriga...
Bra fråga Stig ställer. Som författare ska man ha åsikter. Dem ska man offentligen stå för lika som man gör det då man skriver en bok. Att vara författare är att skapa opinion.
Frågan är varför en Bokanjär sällan eller aldrig debatterar samhällsfrågor. Vi kommer aldrig att hamna i samhällsdebatten eller komma ut som Bokanjärer om vad vi vill och vad vi vill berätta om vi inte kan ta ställning om dagens samhällsfrågor. Stig har ställt en fråga. Jag utvidgar frågan.

Att skriva är att skapa opinion. Föreningslivet är grundbulten i samhällsdebatten. Att tiga är inte att säga...
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 9 april, 2016 den 13:36:
Medlemmar i Bokanjärerna!
Är det fler än jag som reagerat på miljonärernas skatteflykt till Panama? Är det någon som agerat? På vad sätt? Som noterat att 500 miljarder finns i skatteparadisen som skulle genererat 47 miljarder i skattemedel vilka skulle gått till skola, sjuk- och äldrevård m.m. Är det någon?

Jag har i alla fall skrivit brev till Nordeas ledning om sakernas tillstånd. Uppmanat dem att avgå och ta sitt straff om det visar sig vara straffbart att hjälpa till att flytta pengar ut ur landet.