Rapport från Bokmässa på Åland…

DSC_0009-284x300Hej Bokanjärer.

Bokmässan på Åland är alltid en upplevelse för mig då jag besöker ön som jag växte upp på där uppväxten inte var den bästa och som mycket är grunden till det författarskap jag befinner mig i.

Dagen till ära blåste det hård storm runt ön så det kändes verkligt att var en Bokanjär bokstavligt i stormens öga med bokmässan som fond. Som ordf. för föreningen höll jag ett anförande om Bokanjärerna vilka vi är och varför vi kommit till. Själv kom jag in på betydelsen för mig själv som författare och då främst om vad jag skriver idag vilket mycket har anknytning till Åland att göra där sjömanslivet är en stor ingrediens i det liv jag har och som jag fortfarande befinner mig i. Mer kan man läsa på min egen hemsida www.lumme.info

Bifogar lite bilder här. Mer om Bokmässan och Bokmässors betydelse för oss Bokanjärer återkommer jag till på vårt medlemsmöte. Hoppas att alla som kan medverkar och även därmed bidrar till Bokanjärerna framtida verksamhet.

Med detta anförande här vill jag även påstå att Bokanjärerna på många sätt uppskattas då man berättar vilka vi är och vad vi verkar för och vad vi gör. Mest imponerade var man på Åland av de antologier föreningen givit ut.

1673755811159789197972932_200_pa-fallrepet-berattelser-fran-de-sju-haven_haftad

Väl mött på föreningsmötet. Vi välkomnar även övriga intresserade att diskutera sjöfart och författarskap i en fin och behaglig miljö på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm. Besök deras hemsida här Katarina Sjöfartsklubb för att orientera sig till mötet som börjar kl 11 00 den 27:e November.

Vänliga hälsningar.

Krister Lumme ordf.

IMG_21042139373-716x477WP_20151107_11_05_40_ProIMG_2102

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *