Presentation av nya medlemmar

Annika Lindeborg, född den 9 augusti 1944. Har arbetat i SAS, på VM Data som datapedagog och är utbildad massör. Fritidsintressen är yoga, meditation och böcker samt resor. Sambo med Stickan Elenius.  E post adress annika.lindeborg@swipnet.se mobil 0733 200 518.

 

Bente Pettersson. Jag är född den 5 mars 1967 i Norge. Min pappa är före detta sjöman och påstår att jag är sjörullad i Nordsjön. Jag är butikschef och bor i Kungsbacka och har en dotter, Alexandra. Är sambo med Christian och vi bor på en gård i Fjärås utanför Kungsbacka med hunden Torzten, hästar, ankor, kaniner, hönor och stallkatt. Djur, natur och att skriva är mina stora intressen som jag ärvt efter pappa. Familjen går före allt annat. Jag har nyligen påbörjat en roman och hoppas bokanjärerna kan ge mig råd och stöd om något problem uppstår. Min e post adress är bente_pettersson@telia.com mobil 070 – 47 120 12 .