Information inför årsmötet…

För kännedom så har det kommit in 40 bidrag av lika många författare till vår fjärde antologi ”Kasta Loss”. Det är en ansenlig bunt manus som nu ska genomgå sedvanlig kontroll av arbetsgruppen som gjort ett fantastiskt arbete mm. Arbetet fortskrider med målet om att presentera boken på Bokmässan i Göteborg i höst.

Mer om antologin och framtida planer för en ev femte Antologi kommer att diskuteras på årsmötet.  Styrelsen har med detta diskuterat att även starta en ny skrivarkurs som kan ge upphov till att författar drömmar väcks med att medverka i våra antologier.

Välkommen som medlem och även icke medlem till årsmötet och säg din mening om hur vi Bokanjärer ska gå vidare som förening som vi gör med bästa märke i att ge ut Antologier.

Tyvärr så måste vi ändra datum för årsmötet. Vi arbetar på för en ny dag och kommer att meddela detta så fort vi har planerat in detta i styrelsens agendor…

 

1 tanke på “Information inför årsmötet…

  1. Hej, jag har den tunga plikten att meddela att min bror Torbjörn Lörstad, som jag nu förstått var en aktiv Bokanjär, hastigt avled den 5 april.
    Mvh
    Mats Lörstad

Lämna en kommentar