Hej Bokanjärer.

I skrivandets stund har jag kommit hem från Bokmässan i Göteborg. Smälter nu intrycken där jag åter hade förmånen att få berätta om oss Bokanjärer i Sjöfartsmontern om vad vi som förening försöker åstadkomma.

När det gäller oss som förening försöker vi nu inom styrelsen få fler att bi intresserad av vår verksamhet som grundar sig i att vi måste bli fler medlemmar om vi ska orka finnas kvar som förening. Detta faktum har jag gett utryck för tidigare samtidigt som jag nu åter gör det. Vår ekonomi och den utgivning vi presterat genom våra antologier grundar sig på medlemsavgiften. Utan medlemmar stannar föreningen om vi inte har en ekonomi att bedriva en verksamhet som grundar sig i medlemskapet.

När det gäller framtiden kommer vi nu att hålla medlemsmöte den 21: a november på klubben i Stockholm. Mötet sker under eftermiddagen. Exakt tid får vi återkomma till. Vill med detta meddela om mötet så att alla som visar sitt intresse kan notera detta viktiga datum i sin agenda i god tid.

I övrigt var Bokmässan ett återkommande inslag där vi Bokanjärer fanns med i programmet. Det känns tryggt för mig som ordf. att känna stödet från Sjöfartens kultursällskap både när det gäller Bokmässan och övrig tid på året där vi finns på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm. Detta både då det gäller våra styrelsemöten och övriga möten.

Vi riktar härmed från Bokanjärerna ett stort tack till kultursällskapet för det stöd de visar oss i vårt engagemang för alla sjöskrivare där de finns som medlemmar i Bokanjärerna.

Väl mött den 21: a november.

Vänligen Krister Lumme ordf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *