Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 1 november, 2010 den 05:31:
Kul att få lite vardagliga nyheter från utlandet. Bengt, du föregår med gott exempel och har förstått detta med gästbok. Fortsätt så.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 1 november, 2010 den 01:51:
Hej
Idag firas det All Saints här på Filipinerna. Inte det stillsamma firande vi ägnar oss åt i Sverige . Här tar sig alla som kan till kyrkogården där man samlas vid resp. gravplats. Början ske tidig förmiddag och det håller på till sen kväll. Mat och dryck tas med och inmundigas på plats. Ljus tänds och barnen leker med dem. Försäljare går runt med allt från glass till mera stearinljus. Det är ett myllrande folkliv och religionen verkar inte vara närvarande. Istället ser det ut som en folkfest där man träffar släktingar som inte setts på länge. Trafiken är om möjligt vansinnigare än vanligt. Nu börjar jag vänja mig men första gångerna kändes det mycket främmande. Det verkar som att kommersialismen finns överallt i det filipinska samhället.
Ha en lugn och stillsam All Saints i Sverige!
Bengt "Vargen" Larsson
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 21 oktober, 2010 den 05:09:
Bengt!
Kul att du hörde av dig. Du är väl kvalificerad av att ingå i vår krets av skrivande och tecknande sjöfolk. Skicka mig materialet du har så kan vi börja med att lägga in något i vår loggbok. Vill dock ha ditt tillstånd att få göra det. Jag redigerar det om det behövs.Skicka materialet till mig under e mail adress: annika.lindeborg@swipnet.se
Hälsningar från ett kallt och ruggigt Stockholm. Stickan Elenius
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 20 oktober, 2010 den 14:53:
Hej Stickan
Jag har bakgrund i Johnson Line och Thun,Broström. Sista 24 åren som Mch i kusttankers.
Har skrivit lite minnen men det är inte några litterärt högstående alster. Om jag får en e-mailadress kan jag bifoga
så du kan läsa.
Bor numera på Filipinerna närmare bestämt Subic Bay. Njuter av livet som pensionär. Just nu har vi genomlidit årets sista typhon. Hoppas jag.
ha det gott!
Bengt
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 15 oktober, 2010 den 15:55:
Hej Bengt.
Du är hjärtligt välkommen i besättningen. Sextiosex år, då tillhör du de yngre i besättningen. Du kan väl berätta lite om dig själv, bakgrund osv. Vad skriver du - om du skriver? Alla har nåt att berätta även om man tror man inte har det. Vänliga hälsningar "Stickan" Elenius - redaktör.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 15 oktober, 2010 den 04:44:
Hej alla Bokanjärer.
Ni har nu fått förökning i medlemskåren,betalade in avgiften igår via internetbank.
Tyvärr drar jag upp medelåldern då jag är nybliven 66-åring.
Känner mig yngre men prästbrtygrt ljuger inte.
Ha det gott alla!
Stickan Elkenius Stickan Elkenius skrev den 1 september, 2010 den 02:31:
Hej Greta.
Vi har noterat ditt intresse för skrivarkursen. Synd att din ombordperiod sammanfaller med kursen vi skulle behöva fler kvinnor i vår krets. Vill du ansluta dig till oss genom att bli medlem är du mer än hjärtligt välkommen. Vänliga hälsningar Stickan Elenius.
Greta Hjelte Greta Hjelte skrev den 31 augusti, 2010 den 17:33:
Hej, jag har sett inbjudan till "skrivarkursen" under hösten och är mycket intresserad av att delta, men pga ombordjobb skulle jag endast kunna närvara vid ett enda kurstillfälle.
Jag ser fram mot nästa kurstillfälle, som förhoppningsvis sammanfaller bättre med mina törnar!

// Greta Hjelte
Jörn Hammarstrand Jörn Hammarstrand skrev den 25 augusti, 2010 den 16:58:
Jag brukar "angöra" hemsidan några gånger i veckan.
Mest imponerad är jag över Stickans idoga kämpande för Bokanjärerna och att varje månad skriva en insändare under rubriken "Redaktören" har ordet.
Ibland ångrar jag att vi beslutade att ta bort möjligheten att debatera på vår hemsida. Några gjorde faktisk försök i den riktningen.
Förr klagades det över att vår hemsida aldrig uppdaterades. Nu är det tyst som i graven om den saken. Är det hälsan som tiger still?

Goa vindar!
Jörn
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 13 augusti, 2010 den 05:29:
Kicki.
Kul att hitta dig i gästboken. Jag måste säga att det var en verklig överraskning. Nu är det bara att börja beställa böcker. Mina kan beställas direkt av mig på min e - post adress. Kanske du t.om vill bli medlem hos oss?