Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 20 november, 2010 den 08:48:
Dagen började bra med frukost på terassen. Sedan blev det sämre. Bet av en framtand för nte gången. Dags för krona. Generatorn krånglar och inte hjälpte det att jag försökte fixa felet. Etter värre, startsnöret gick av.
Nåja det fixade jag men inte felet med generatorn. Troligen regulatorn.
Nu ska det bli skönt med massage. Brukar somna under tiden.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 16 november, 2010 den 14:16:
Paquiao vann matchen på poäng efter 12 ronder. Han har mästarbälten från ett antal av de alldeles för många organisationerna. Kanske slutar han nu då han oxå är medlem i parlamentet. Blev inröstad vid valet i Maj. Här vimlar det av kändisar av olika magnitud i parlamentet . Senaten såväl som kongressen. En fd filmstjärna har varit president men fick sparken pga mutor och för många långa fingrar i div syltburkar. Estrada heter han och han var pres.kandidat i år oxå. Filipinerna brukar vara i topp på listan över de mest korrupta länderna. Jag kan personligen intyga att det stämmer.

Lite maskinistjobb idag med div jobb på en diesel för vattenpumpning. Fick olja under naglarna !!

Fick bekräftat namnet på prästen i Lima som jag långt om länge grävde fram ur minnet. Sigfrid von Schele hette han.
Tack till kyrkans infotjänst för att ni hjälpte en ateist.
Sticak Elenius Sticak Elenius skrev den 14 november, 2010 den 15:23:
Bengt!
Jag såg matchen. Det var fransmannen Leveque han mötte. Bosse var nog en av de tuffaste av de tuffa i mellanvikt. Jag satt i baren på hotell Rubinen i Göteborg, bör ha varit i början av 70 - talet. Vi tog en whisky, han var inte talför direkt men svarade när jag hälsade och pratade lite boxning. Här är det ruggigt höstväder. Lev väl.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 14 november, 2010 den 13:36:
Hej Stickan
jag har inte träffat någon av de stora men jag såg när Bosse Högberg blev träffad. Det var en EM-match.Käkbenet gick av men han boxades matchen ut. Vilken kämpe!
Efteråt såg jag vinnaren,en fransman,komma gående med en segrarkrans letandes efter en taxi. Bosse åkte iväg i en limousine.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 13 november, 2010 den 17:28:
Boxning höll jag på med för ett stort antal år sedan. Blev aldrig bra men vet vad det går ut på. Det känns häftigt att komma upp i ringen och veta att motståndaren bara önskar en sak, att slå ut dig. Jag har träffat några av de stora, Ali, Ingo, Floyd, Bosse Högberg och Risberg. Även Arne Sundin, Röde Orm kallad. Efter några år gick jag över till fotbollens värld,blev domare, har dömt över 1000 matcher och spelat på låg nivå. Trevlig lördag / söndag Bengt.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 13 november, 2010 den 08:13:
Lite maskinistjobb idag, Rengjort 3st AC. Naturligtvis kom vattenbolaget och stängde av vattnet. Flyttning av mätare och nytt tillopp. Det fixade sig ändå. Jag har förrådstank 500 liter. Vattnet inkopplat och det funkar!
Imorgon står det stilla på Filipinerna då nationalhjälten Paquiao boxas. Han är omåttligt populär. Värre än Ingo på sin tid. Kollar väl på TV men det är otroligt med reklam så man tappar intresset. Tacka vet jag SVT!
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 11 november, 2010 den 10:10:
Under året har i haft över 6200 besökare på hemsidan. Du Bengt är en av 3-4 som skrivit i gästboken. Och du är en av de absolut senaste anmälda medlemmarna av sextio. Många har varit medlemmar sedan starten 2006 men skriver inget. På ett årsmöte ställdes frågan om vi ville ha "en levande hemsida", svaret var ett unisont JA. Men då måste ju medlemmarna visa mer Go. Som du gör Bengt. PS: Det är bra med kontakter däruppe.DS.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 11 november, 2010 den 03:12:
Hej
Tack för berömmet Stickan.
Har fått hjälp från ovan av kyrkans info.tjänst med namnet på prästen i Lima. Fortsätter gnetandet med manuset och förkortningarna. Mitt i allt dök ett nytt minne upp som måste skrivas ner innan det försvann. Har nu haft en fungerande nätanslutning i 2 dagar! Kanske hjälp från ovan där oxå? Grannens katt har bestämt att vi blivit med katt. Mysigt då hon är kelen. Jordskalv igår såpass att stolen darrade och skärmen skakade till. Annars inget problem.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 10 november, 2010 den 13:43:
Idag har det varit åtta besökare på vår hemsida men ingen har skrivit något. Så har det varit länge nu. Vi pratar om att hålla hemsidan levande men hur gör vi den? Förslag? Jag inbillade mig att vi var en skara skribenter /författare men ack vad jag tog fel. Vi är 60 medlemmar och ett par som går in på gästboken. Skall det vara så? Gästboken är ju till för att skriva i. Den behöver ej korrekturläsas av redaktören. Enkelt. Ett tack till Bengt vår nye medlem som fattat detta.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 6 november, 2010 den 11:47:
Hej igen
Det blev fel årtal ang. sjömansprästen i Lima. Det ska vara 1968-1969. Om någon vet namnet skriv in det i gästboken eller maila mig.
bl_varg@hotmail.com
Ha det gott i det fina höstvädret.
Bengt