Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 14 november, 2010 den 13:36:
Hej Stickan
jag har inte träffat någon av de stora men jag såg när Bosse Högberg blev träffad. Det var en EM-match.Käkbenet gick av men han boxades matchen ut. Vilken kämpe!
Efteråt såg jag vinnaren,en fransman,komma gående med en segrarkrans letandes efter en taxi. Bosse åkte iväg i en limousine.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 13 november, 2010 den 17:28:
Boxning höll jag på med för ett stort antal år sedan. Blev aldrig bra men vet vad det går ut på. Det känns häftigt att komma upp i ringen och veta att motståndaren bara önskar en sak, att slå ut dig. Jag har träffat några av de stora, Ali, Ingo, Floyd, Bosse Högberg och Risberg. Även Arne Sundin, Röde Orm kallad. Efter några år gick jag över till fotbollens värld,blev domare, har dömt över 1000 matcher och spelat på låg nivå. Trevlig lördag / söndag Bengt.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 13 november, 2010 den 08:13:
Lite maskinistjobb idag, Rengjort 3st AC. Naturligtvis kom vattenbolaget och stängde av vattnet. Flyttning av mätare och nytt tillopp. Det fixade sig ändå. Jag har förrådstank 500 liter. Vattnet inkopplat och det funkar!
Imorgon står det stilla på Filipinerna då nationalhjälten Paquiao boxas. Han är omåttligt populär. Värre än Ingo på sin tid. Kollar väl på TV men det är otroligt med reklam så man tappar intresset. Tacka vet jag SVT!
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 11 november, 2010 den 10:10:
Under året har i haft över 6200 besökare på hemsidan. Du Bengt är en av 3-4 som skrivit i gästboken. Och du är en av de absolut senaste anmälda medlemmarna av sextio. Många har varit medlemmar sedan starten 2006 men skriver inget. På ett årsmöte ställdes frågan om vi ville ha "en levande hemsida", svaret var ett unisont JA. Men då måste ju medlemmarna visa mer Go. Som du gör Bengt. PS: Det är bra med kontakter däruppe.DS.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 11 november, 2010 den 03:12:
Hej
Tack för berömmet Stickan.
Har fått hjälp från ovan av kyrkans info.tjänst med namnet på prästen i Lima. Fortsätter gnetandet med manuset och förkortningarna. Mitt i allt dök ett nytt minne upp som måste skrivas ner innan det försvann. Har nu haft en fungerande nätanslutning i 2 dagar! Kanske hjälp från ovan där oxå? Grannens katt har bestämt att vi blivit med katt. Mysigt då hon är kelen. Jordskalv igår såpass att stolen darrade och skärmen skakade till. Annars inget problem.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 10 november, 2010 den 13:43:
Idag har det varit åtta besökare på vår hemsida men ingen har skrivit något. Så har det varit länge nu. Vi pratar om att hålla hemsidan levande men hur gör vi den? Förslag? Jag inbillade mig att vi var en skara skribenter /författare men ack vad jag tog fel. Vi är 60 medlemmar och ett par som går in på gästboken. Skall det vara så? Gästboken är ju till för att skriva i. Den behöver ej korrekturläsas av redaktören. Enkelt. Ett tack till Bengt vår nye medlem som fattat detta.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 6 november, 2010 den 11:47:
Hej igen
Det blev fel årtal ang. sjömansprästen i Lima. Det ska vara 1968-1969. Om någon vet namnet skriv in det i gästboken eller maila mig.
bl_varg@hotmail.com
Ha det gott i det fina höstvädret.
Bengt
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 5 november, 2010 den 18:09:
Apropå sjömanspräster. En jag var god vän med var Calle Landahl i Middlesbrough. En annan var Bertil "London Berra" Anderson i Lodnon och Narvik. Så har vi Nils Göran Wetterberg numera i Stockholm,. Masen Westberg i Rio och många fler. Verkligen den gamla goda tidens sjömanspräster som förstod oss sjöbjörnar. Finns de idag? Jag har inte varit i Lima och känner inte prästen där. En God Alla Helgons Dag på dig Bengt och alla andra som tittar in här.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 5 november, 2010 den 12:10:
Hej
Nu har jag äntligen fått tillbaka min nätanslutning. Det tog bara 3 dagar. Dessförinnan var det segt,och då menar jag segt, i 2 veckor. Har surfat och njutit större delen av dagen.
Apropo sjömanspräster fanns det en mycket bra sådan i Lima 1969-70. Har glömt hans namn men det var en bra människa. Jag och frysarn brukade alltid diskutera tro och religion med honom. Det gavs och togs med friskt humör.
stickan elenius stickan elenius skrev den 3 november, 2010 den 12:19:
Sjömanspräster har ställt upp för många sjömän i sitt yrkesliv. Vi har fått möjlighet att prata av oss, att höra på Guds ord bland, kunde behövas efter jargongen ombord. Vi fick tips om barer och ställen som var justa. En sjömanspräst, en legend inom sin kår, sa så här när han begravde en gamnma sailor; Han har seglat i hela sitt liv men nu får han äntligen ro. Fyndigt eller hur?