Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Stiickan Elenius Stiickan Elenius skrev den 24 november, 2010 den 07:00:
Det är väl asiaten som härjar hos dig och snart är den antagligen här också. Beskriv lite om stället där du bor. 30 plus grader, låter skapligt. Bara det inte finns moskiter, är skiträdd för dem och maneter. Idag är det värre väder här än i går. Skall in till stan, hoppas T bana och bussar fungerar. I går var det si och så. Vi får stå ut med detta i 3 månader ännu innan det blir lite mer människovänligt klimat. Våren i Sverige är nog den finaste årstiden enligt min uppfattning.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 24 november, 2010 den 04:42:
Hej Stickan!
Du är välkommen att hälsa på mig. Här har vi det varmt ca 30C. Ändå har jag lyckats bli ordentligt förkyld. Läkare i eftermiddag. Kommer kanske en ny grej om en flygresa till San Francisco.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 23 november, 2010 den 12:28:
Hallå alla bokanjärer. Här i stan (Stockholm) är det bistert väder idag. Minusgrader, stark vind och snöyra. Längtar till sol och värme, människan är inte född till detta bistra klimat.Bättre att sitta inne och skriva på nästa bok, har två titlar på G. Vad har ni andra?
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 23 november, 2010 den 03:24:
Så var det dax för den årliga novemberförkylningen. Näsan rinner huvudet värker. Kör med egenmedicinering men lär väl som vanligt sluta med läkarbesök. OK för mig som kan stanna hemma men Elsa får jobba. Min insats blir hämtning med bilen.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 20 november, 2010 den 18:40:
Här i Svedala kan man inte käka frukost på någon terass inte. Här gäller långkalsonger och yllemössa. Men vi skall inte gnälla, vi bor i världens bästa land. Ta hand om dina generatorer och lev väl. Stickan
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 20 november, 2010 den 08:48:
Dagen började bra med frukost på terassen. Sedan blev det sämre. Bet av en framtand för nte gången. Dags för krona. Generatorn krånglar och inte hjälpte det att jag försökte fixa felet. Etter värre, startsnöret gick av.
Nåja det fixade jag men inte felet med generatorn. Troligen regulatorn.
Nu ska det bli skönt med massage. Brukar somna under tiden.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 16 november, 2010 den 14:16:
Paquiao vann matchen på poäng efter 12 ronder. Han har mästarbälten från ett antal av de alldeles för många organisationerna. Kanske slutar han nu då han oxå är medlem i parlamentet. Blev inröstad vid valet i Maj. Här vimlar det av kändisar av olika magnitud i parlamentet . Senaten såväl som kongressen. En fd filmstjärna har varit president men fick sparken pga mutor och för många långa fingrar i div syltburkar. Estrada heter han och han var pres.kandidat i år oxå. Filipinerna brukar vara i topp på listan över de mest korrupta länderna. Jag kan personligen intyga att det stämmer.

Lite maskinistjobb idag med div jobb på en diesel för vattenpumpning. Fick olja under naglarna !!

Fick bekräftat namnet på prästen i Lima som jag långt om länge grävde fram ur minnet. Sigfrid von Schele hette han.
Tack till kyrkans infotjänst för att ni hjälpte en ateist.
Sticak Elenius Sticak Elenius skrev den 14 november, 2010 den 15:23:
Bengt!
Jag såg matchen. Det var fransmannen Leveque han mötte. Bosse var nog en av de tuffaste av de tuffa i mellanvikt. Jag satt i baren på hotell Rubinen i Göteborg, bör ha varit i början av 70 - talet. Vi tog en whisky, han var inte talför direkt men svarade när jag hälsade och pratade lite boxning. Här är det ruggigt höstväder. Lev väl.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 14 november, 2010 den 13:36:
Hej Stickan
jag har inte träffat någon av de stora men jag såg när Bosse Högberg blev träffad. Det var en EM-match.Käkbenet gick av men han boxades matchen ut. Vilken kämpe!
Efteråt såg jag vinnaren,en fransman,komma gående med en segrarkrans letandes efter en taxi. Bosse åkte iväg i en limousine.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 13 november, 2010 den 17:28:
Boxning höll jag på med för ett stort antal år sedan. Blev aldrig bra men vet vad det går ut på. Det känns häftigt att komma upp i ringen och veta att motståndaren bara önskar en sak, att slå ut dig. Jag har träffat några av de stora, Ali, Ingo, Floyd, Bosse Högberg och Risberg. Även Arne Sundin, Röde Orm kallad. Efter några år gick jag över till fotbollens värld,blev domare, har dömt över 1000 matcher och spelat på låg nivå. Trevlig lördag / söndag Bengt.