Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 1 december, 2010 den 05:23:
"Asiaten" vill inte släppa greppet. Nytt läkarbesök och ny medicin idag. Har skickat tre styck manus till Jenny för behövlig putsning. Skickar dem sedan till Rolf för bedömning och förhoppningsvis plats i antologin "Springa Läck".
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 27 november, 2010 den 04:37:
Ingvar!
Tack för beröm både för hemsidan och vår idé med föreningen. Det känns bra. Vår gästbok är inte så mycket besökt så vi är glada för varje besökare som skriver i den. Ha en fin weekend.
ingvar sundström ingvar sundström skrev den 26 november, 2010 den 16:18:
Jag tycker er hemsida och ide är lysande. Seglade under 70-talet och är intresserad av sjölitteratur. Brukar önska sjöböcker till stadsbiblioteket i Piteå,bl.a från er. Får nästan alltid gehör för mina önskemål, ser sen att böckerna är flitigt utlånade.Bibliotekarien tog till och med upp en fundering om författarafton kring sjöfart och sjöfolk.
mvh ingvar alias penti, lappen
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 24 november, 2010 den 13:22:
Idag fick jag medlemskortet i föreningen. Tog bara 23 dagar från poststämpelns datum i Sverige. Här kan tom snigeln konkurrera med postverket.Därför finns det många budfirmor som DHL. Säkrare och snabbare.
Väntar ivrigt på ett paket från vänner i Rättvik med div delikatesser.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 24 november, 2010 den 13:16:
Fick läkarbesök och medicin för ca 150 SEK. Nu tar det ett par dagar sedan är man fit for fight igen.
Jag bor 50 meter från beachen vid Subic Bay. Det är ett lugnt område längs med stranden.Tyvärr för dig så finns det mosquiter men begränsat. Maneter i vattnet har jag aldrig sett i bukten.
Finns många vrak att dyka på som är från 2ndra världskriget. Begränsat med koraller. Håller med dig om våren som inte finns här.
Stiickan Elenius Stiickan Elenius skrev den 24 november, 2010 den 07:00:
Det är väl asiaten som härjar hos dig och snart är den antagligen här också. Beskriv lite om stället där du bor. 30 plus grader, låter skapligt. Bara det inte finns moskiter, är skiträdd för dem och maneter. Idag är det värre väder här än i går. Skall in till stan, hoppas T bana och bussar fungerar. I går var det si och så. Vi får stå ut med detta i 3 månader ännu innan det blir lite mer människovänligt klimat. Våren i Sverige är nog den finaste årstiden enligt min uppfattning.
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 24 november, 2010 den 04:42:
Hej Stickan!
Du är välkommen att hälsa på mig. Här har vi det varmt ca 30C. Ändå har jag lyckats bli ordentligt förkyld. Läkare i eftermiddag. Kommer kanske en ny grej om en flygresa till San Francisco.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 23 november, 2010 den 12:28:
Hallå alla bokanjärer. Här i stan (Stockholm) är det bistert väder idag. Minusgrader, stark vind och snöyra. Längtar till sol och värme, människan är inte född till detta bistra klimat.Bättre att sitta inne och skriva på nästa bok, har två titlar på G. Vad har ni andra?
Bengt Larsson Bengt Larsson skrev den 23 november, 2010 den 03:24:
Så var det dax för den årliga novemberförkylningen. Näsan rinner huvudet värker. Kör med egenmedicinering men lär väl som vanligt sluta med läkarbesök. OK för mig som kan stanna hemma men Elsa får jobba. Min insats blir hämtning med bilen.
Stickan Elenius Stickan Elenius skrev den 20 november, 2010 den 18:40:
Här i Svedala kan man inte käka frukost på någon terass inte. Här gäller långkalsonger och yllemössa. Men vi skall inte gnälla, vi bor i världens bästa land. Ta hand om dina generatorer och lev väl. Stickan