Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 19 augusti, 2014 den 18:38:
Stämmer bra det Lasse. Vårt bidrag till Bokanjärernas kultur är att vi ställer upp med en C&W kväll den 8 oktober kl 1800 på Katarina sjöfartsklubb som är bokanjärernas hemviste.

Det är andra gången vi gör det och vi ställer upp utan arvode men med kunskap och glädje. Besökarna skall få höra Lasse spela och mig berätta om olika countrystjärnor och deras storys som ofta handlar om spruckna äktenskap, droger, fattiga bakgrundsförhållanden och liknande från verkliga livet i den amerikanska western.

Och ni är mycket välkomna. Håll utkik efter klubbens program som kommer ut nästa vecka.
Lars Svensson Lars Svensson skrev den 19 augusti, 2014 den 15:01:
Tystnad! Den8/10 är den slut, då kör Stickan och jag lite countryhistoria på Katarinklubben, hoppas vi ses.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 18 augusti, 2014 den 16:48:
Leroj!
Tack för gratulationerna på min dag. Du var en av de ytterst få bokanjärer som uppmärksammade den. Du är en riktig vän och kamrat Leroj.

Idag när jag skriver detta så har 13 bokanjärer eller besökare varit inne på hemsidan. Man blir lika besviken varje gång. Har det varit illa ställt förr är det etter värre idag.Vet ni vad som är värst av allt? Jo, total tystnad.
Leroj Karlsson Leroj Karlsson skrev den 10 augusti, 2014 den 10:09:
Stort Grattis Stig Elenius pa Din dag !
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 4 augusti, 2014 den 07:57:
Hej igen. Måste tillägga en sak beträffande Gunnar Karlsson. Han blev 85 år och han var inte vår medlem. Från Västra Frölunda.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 3 augusti, 2014 den 13:16:
Medlemmar!
Jag känner inte tillhur många av er som kände Gunnar Karlsson, fd ordförande i Sjöfolksförbundet. Han var dess ordförande åren 1969 - 1981 och en omstridd sådan. Trots det så genomförde han flera bra avtalsförhandlingar för manskapet i handelsflottan. Jag fick möjlighet att sitta vid samma bord ibland när olika förhandlingar fördes i Salén som var det rederi som gick i spetsen för utflaggningarna av den svenska handelsflottan. Han var en hårdför ordförande som inte rädes Saléndirektörerna.

Han var också ombudsman i Genua i några år. Nu har Gunnar Karlsson gått ur tiden. En av de stora elefanterna är borta.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 14 juni, 2014 den 10:08:
Torbjörn Cruth har \"mönstrat\" av.

En av våra medlemmar, före detta chefen för Handelsflottans Kultur- och fritidsråd har gått bort i en ålder av 71 år.

Han var min chef i drygt tjugo år och kom senare som pensionär att bli en god kompis bland annat på Facebook där vi hade daglig kontakt.

Torbjörn var en rak, ärlig och rättvis chef. Hans stod för sitt ord. Tillsammans etablerade vi en vänskapspakt med den internationella sjömansklubben i Jalta, en vänskaplig relation som än i dag är bestående. Jag fick möjlighet att besöka Jalta fyra gånger under min tjänstgöring i HKF för att på konsultbasis utveckla servicen för sjömän där.

Han var en god berättare och skribent. Det är många inom sjöfartssfären som saknar honom idag. Nu blir hans Violeta ensam i villan i det idylliska Klippan. Nu står hans sommarbil kvar på tomten, den Mercedes Cabriolet som han och Violeta åkte omkring med under sommarhalvåret. En dotter saknar sin pappa.

Torbjörn gick med stort engagemang in för att göra sjöfolkets fritid så bra som möjligt. Han gav mig fria händer inom ramen för budget att utveckla sjöfartsklubben Kaknäs till den idyll den är idag. Vila i frid käre Torbjörn.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 6 juni, 2014 den 13:17:
Eva L

Kan du mejla mig med lite uppgifter om hur du gjorde när du framställde din bok?

Tat lugnt på nationaldagen....
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 6 juni, 2014 den 07:26:
Jag önskar alla medlemmar i Bokanjärerna en festlig nationaldag i fredens tecken. Låt oss även hoppas på att hemsidan uppdateras och aktuell information från styrelsen läggs in på lämplig plats. Årsmötesprotokollet och nye ordförandes programförklaring är säkert intressant för medlemmarna. Rätta mig ifall jag har fel.
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 4 juni, 2014 den 14:32:
Då jag konstaterat att det onda är en brist på avsaknad uttalar jag inte mer om verkligheten. Vad jag kommer att fortsätta med är att ge min tolkning av den. Det är därför lönlöst att strida om huruvida det är sant. Det lönar sig bättre att fråga om det är fruktbart...