Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
stig elenius stig elenius skrev den 13 april, 2016 den 16:15:
Observera!
Den mejladress som står under böcker till salu där man kan beställa mina böcker är fel. Den borde ha redigerats för längesen. Nu gör jag det i alla fall. Är det någon som beställt böcker av mig på annika.lindeborg@swipnet.se så är det fel adress. Mikn nya adress är johancash03@swipnet.se och inget annat.
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 10 april, 2016 den 08:06:
Hej Bokanjärer och övriga...
Bra fråga Stig ställer. Som författare ska man ha åsikter. Dem ska man offentligen stå för lika som man gör det då man skriver en bok. Att vara författare är att skapa opinion.
Frågan är varför en Bokanjär sällan eller aldrig debatterar samhällsfrågor. Vi kommer aldrig att hamna i samhällsdebatten eller komma ut som Bokanjärer om vad vi vill och vad vi vill berätta om vi inte kan ta ställning om dagens samhällsfrågor. Stig har ställt en fråga. Jag utvidgar frågan.

Att skriva är att skapa opinion. Föreningslivet är grundbulten i samhällsdebatten. Att tiga är inte att säga...
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 9 april, 2016 den 13:36:
Medlemmar i Bokanjärerna!
Är det fler än jag som reagerat på miljonärernas skatteflykt till Panama? Är det någon som agerat? På vad sätt? Som noterat att 500 miljarder finns i skatteparadisen som skulle genererat 47 miljarder i skattemedel vilka skulle gått till skola, sjuk- och äldrevård m.m. Är det någon?

Jag har i alla fall skrivit brev till Nordeas ledning om sakernas tillstånd. Uppmanat dem att avgå och ta sitt straff om det visar sig vara straffbart att hjälpa till att flytta pengar ut ur landet.
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 5 april, 2016 den 09:12:
Hej!
Är det någon som avser att bila till Göteborg på måndag för att delta på Minnets Redd? Jag åker gärna med, kan också hjälpa till med körningen Stockholm - Gbg och retur.
Hälsningar Redaktören
Stig Elenius Stig Elenius skrev den 1 september, 2015 den 07:17:
Intresserade! För några veckor sedan avslutade jag min trilogi med boken Parkbänkarna i Stockholm. De två första var Återvändaren och Det fanns en värld utanför min dörr. Nu sätter jag punkt med berättelsen om mitt liv. Om någon är intresserad kan ni beställa den på min e post adress ovan. Hälsningar Stig Elenius
Leroj Karlsson Leroj Karlsson skrev den 9 augusti, 2015 den 23:09:
STORT GRATTIS Stig Elenius till Din dag.
Jörgen Lönn Jörgen Lönn skrev den 11 juni, 2015 den 16:35:
Ingvar Henricsson i Gävle som är medlem har avlidit
Jörn Hammarstrand Jörn Hammarstrand skrev den 4 juni, 2015 den 10:50:
Kul med en uppdaterad hemsida. Kan det betecknas som ett vårtecken för Bokanjärerna? Hoppas det! Men när kommer nästa antologi? Bör denna gång göras tillsammans med ett bokförlag. Kolla författare på facebook. Vi som gillar noveller!
SVAR: Styrelsen sammnträder den 12:e nästa vecka. Då ska beslut tas om en ny antologi om och hur den ska formaliseras. Framtiden för Bokanjärerna ska diskuteras noggrant. En ljusning kan skådas vid horisonten med både Webbsida och i Sociala medier som tex FaceBook. Fler borde finnas med i debatten så Bokanjärerna blir ett namn innom författarkretsar mer än vad vi är idag...
Vänlig hälsning Ordf
Arne Spennare Arne Spennare skrev den 25 april, 2015 den 19:28:
Livet på havet har alltid fascinerat. Roligt att det finns en speciell klubb.
Svar: Tack för inlägget. Mer kan du få vetskap om oss om du blir medlem. Vi behöver fler som engagerar sig i föreningen för att berätta vilka vi är. Vi skriver om sjöfart både igår och idag. Är man medlem blir man en Bokanjär.
Att vara en Bokanjär betyder att man är tillsammans i en klubb som du säger är fascinerad av havet och som människan i alla tider seglat på och utforskat världen samtidigt som de bedrivit handel med sjömännen i centrum. Mer om att bli medlem finns om man klickar: Bli medlem i menyn till vår hemsida här.
Med vänlig hälsning/Krister Lumme ordf
 


 
Krister Lumme Krister Lumme skrev den 5 april, 2015 den 08:40:
Hej.
Vi får hoppas att det på årsmötet visas intresse för Bokanjärernas framtid. Något stillsamt hoppas jag att farhågorna inte besannas om hur engagemanget i att skriva eller ha åsikter är här på hemsidan.
Här råder frekvent tystnad. Det är inte hur hemsidan ser ut. Det är innehållet på hemsidan om och vad medlemmarna skriver som meddelar allmänheten om vilka vi är. Ser man till Facebook sidan är det samma stiltje där. Tar man inte vara på och visar vem man är som författare då lär man inte heller sälja några böcker. Gör man inte detta och tror att man är en författare av guds nåde men inte berättar för omvärlden själv vem man är så är man ute och paddlar ensam på det öppna författar havet havet.
Sociala medier idag är där potentiella läsare sitter och skapar sig uppfattningar och vetskap om vad som händer runt dem. Tiden har försvunnit om hur vi satt ombord i fartygen och ringde hem på en knastrig kortvågsradio. Idag når man människor på en mindre än en sekund runt om i hela världen. Vi får hoppas att det inte är blygsamheten för engagemanget om Bokanjärerna som är varför man inte vill meddela sig om sitt skivade.
Bokanjärerne behöver kanske rent allmänt gå på kurs om media i allmänhet. Finns en hel del att diskutera på årsmötet. Sociala medier borde nog vara en av den största frågan att diskutera om och hur vi kommer ut till allmänheten. Detta gör vi inte med att ständigt sitta still i båten. Allt handlar om engagemanget att få ut vad man vill berätta. Föreningen Bokanjärernas tillkomst är syftet till att detta händer. Motsatsen är att man sköter sitt eget själv. Mera rätt så handlar det om att ensam är aldrig stark...