Antologi 2016-2017

cropped-cropped-cropped-cropped-logga_bokanjarerna12

PRESSRELEASE ”Kasta Loss” BOKANJÄRERNA / Läs mer här…

För dig som har intresse av att skriva om sjöfart och vad som finns däri kan du nu med detta få en möjlighet att formalisera egna tankar för att medverka i den fjärde Antologin ”Kasta Loss” som Bokanjärena kommer att tillsamman med intresserade kommer att ge ut.

Tidsplan med utgivning kommer att bli inför bokmässan i Göteborg 2017 . En arbetsgrupp med fyra ansvariga har bildats. Ansvariga är Rolf Öström (sammankallande),rolfostrom@hotmail.com Jörn Hammarstrand, Hans Claesson och Lennart Öquist. Tillsammans kommer de att ansvara för utgivning och allt arbete som där ingår.

Förslag till manus. maila Rolf Öström.  Välkommen är du att till honom lämna ditt manus.

OBS. Sista dag inlämnade av manus den 28/februari 2017

Ordinarie ledamotMaila Rolf Öström på mail rolfostrom@hotmail.com för uppslag och annat som kan tänkas vara formgivande för Antologin ”Kasta Loss” tillsammans med de tre tidigare utgivningarna Trampa Däck/ Springa Läck/På Fallrepet.

167375

5811159789197972932_200_pa-fallrepet-berattelser-fran-de-sju-haven_haftad

img078

2 tankar på “Antologi 2016-2017

  1. Har antologiredaktörerna behållit den gamla spärren mot en sjöskildring århundraden innan vår tid? Jag har ett manus om ett norskt piratdåd i Medelhavet på 1100-talet. Expeditionen, en del av korstågen, hade en biskop ombord. Tog ett stort handelsfartyg, dödade alla ombord utom fem som man hoppades få lösen för. Dådet taget direkt från Orknyjarlarnas saga men jag har inte som där låtit angriparna berätta den. Huvudpersoner och berättare är i stället två av de fem överlevande. Är det någon idé att jag sänder in manuskriptet?

    • Hej Göran.
      Jag har ingen aning som ordf ang denna spärr. Tycker du ska sända in ditt manus och så får de som handlägger detta slå sina huvuden ihop och ta en funderare. Själv ser jag inget hinder i detta. Författarskap ska inte indelas i ålderskategorier eller annat. Detta är min uppfattning. Författarskap innebär att man berättar om vad man vet eller forskat i.
      Med vänlig hälsning Krister Lumme ordf

Lämna en kommentar