Bokanjärerna presenterar en ny medarbetare…

cropped-cropped-cropped-cropped-logga_bokanjarerna12

Bokanjärerna presenterar en ny medarbetare.

image-3Här en presentation av Tilde Belaieff 26 år.

Tilde har skrivit en kandidatuppsats i journalistik. Hon studerar kriminologi. Älskar att skriva, resa och fotografera. Hon har även fått reseskildringar publicerade i Vagabonds tidning och på Reseguidens webbplats.

Tilde kommer nu att engagera sig för Bokanjärerna. Ett  Instagram konto kommer hon att stå för. Här kommer Bokanjärerna att presentera bilder från föreningsverksamheten med anknytning till havet och sjömanslivet. Så många som möjligt ska kunna ta del av bilder med kortare texter till dessa. Regelbundet ska Bokanjärerna i detta forum skicka ut nyhetsbrev till medlemmar som då anpassas efter mottagarens intresse med både text och bilder.

Exempelvis ska vi Bokanjärer med Tildes hjälp finnas med hos Reseguiden i deras forum där många ungdomar idag finns tillsammans  med ett otroligt stort intresse för att resa. Reportage gällande om hur det är att arbeta som sjöman idag då detta förändrats mycket över tid är något som även detta ska presenteras i ord och bild.

Personer som idag är sjömän skulle vilja ha en blogg hos oss Bokanjärer och här minnas samt även berätta om sjömanslivet idag och igår är något som även ska formaliseras mer hos Bokanjärerna än vad som är fallet idag.

Du som har intresset att delta i detta. Kontakta Tilde på mail:

tilde.belaieff@bokanjarerna.se

Mer om detta kommer då konton och annat är klart här på hemsidan.

img078

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *